GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

PAASEIEREN VOOR DESIGNLIEFHEBBERS 10-50% op bijna alles*

Verlichting/Lampen/Draagbare lampen

Draagbare lampen

Geen kabels of compromissen meer! Met draagbare verlichting kunt je je favoriete lamp overal mee naartoe nemen. Perfect voor koele zomeravonden buiten met fijn gezelschap rond de eettafel of om een donker hoekje naast je favoriete stoel op te fleuren. 

200 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
6
Pagina 1 van 6

Draagbare lampen - Draagbare en oplaadbare opties

Op zoek naar lampen die je overal mee naartoe kunt nemen? Maak een slimme keuze met onze uitgebreide selectie draagbare en oplaadbare lampen die precies voldoen aan jouw behoeften. Of je nu een lamp nodig hebt voor een campingtrip, een avontuur buiten de deur, of voor noodgevallen wanneer de stroom uitvalt, onze collectie heeft het allemaal. Onze lampen zijn niet alleen eenvoudig en flexibel, maar ook robuust en betrouwbaar.

Comfortabele verlichting waar je ook bent

Onze draagbare lampen zijn uiterst handig voor onderweg. Ze zijn compact en licht van gewicht, waardoor ze perfect in je rugzak, tas of bij je kampeerspullen passen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige lamp voor buitenactiviteiten of een klein lampje om bij te lezen in je tent, wij hebben het geschikte exemplaar voor jou.

Oplaadbare lampen voor langdurig gebruik

Ben je de constante batterijwissels ook zat? Onze oplaadbare lampen zijn dé oplossing. Ze gaan lang mee en kunnen eenvoudig worden opgeladen wanneer ze leeg zijn. Zo zit je nooit meer zonder licht. Bovendien zijn ze energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Flexibel en duurzaam

Wil je nog meer vrijheid? Onze oplaadbare lampen zijn niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar gaan ook lang mee. Je kunt ze opladen via USB, zonne-energie of andere bronnen, waardoor ze perfect zijn voor situaties waar geen stopcontact in de buurt is. Met een van deze lampen bij de hand ben je altijd en overal verzekerd van goed licht.

Kies jouw ideale draagbare lamp

Of je nu een lamp zoekt die draagbaar is, oplaadbaar, of gewoon een krachtige lichtbron biedt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze draagbare lampen vereenvoudigen en verlichten je leven met hun slimme ontwerp, eenvoudige gebruik en veelzijdigheid. Ontdek onze collectie en vind jouw ideale metgezel in de wereld van verlichting.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB