GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Producten
Overige
Inloggen

LIDMAATSCHAPSWEKE Dubbele punten op al uw aankopen

Bedrijfsbestelling / B2B

Bedrijfsbestelling / B2B

Nordic Nest is voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop aan particuliere klanten. Daarom hebben we geen technische oplossing om bedrijfsbestellingen met BTW-nummer direct via de website te accepteren. Natuurlijk willen we u als bedrijf wel de mogelijkheid bieden om Scandinavisch design in uw bedrijf te brengen.

Neem contact op met onze klantenservice info@nordicnest.nl en vul de ingevulde PDF-format in en voeg deze bij om je bestelaanvraag door te geven: PDF formulier

Wij zorgen voor:

  • Aanmaken van een gepersonaliseerde offerte binnen 3 werkdagen (maandag-vrijdag) gebaseerd op van het ordervolume
  • Factuur zonder btw (voor bedrijven gevestigd in het Verenigd Koninkrijk of andere landen buiten de EU, houd er rekening mee dat de btw is inbegrepen in de prijs)
  • Persoonlijke ondersteuning door een aangewezen contactpersoon
  • Begeleiding bij aankoop
  • Eenvoudig en snel betalingsproces

Alle bestellingen die via de website worden geplaatst, worden standaard behandeld als particuliere bestellingen. Zakelijke bestellingen kunnen alleen via email worden geplaatst met behulp van de bovenstaande PDF-format.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB