GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Inspiratie & tips/Nest Trends

Nest Trends

Nest Trends

Onze thuis is ons veilige plekje en moet ons weerspiegelen. Individualisme en het creëren van een uniek uiterlijk van je huis hebben meer te bieden dan een perfecte modelwoning. Rommelig is in! Rommelig is gezellig, rommelig is menselijk, rommelig geeft ons meer tijd voor andere dingen. Kijk hoe patronen, eclectische details en maximalisme het minimalisme naar de achtergrond duwen. Maar begrijp ons niet verkeerd, het is een mooie puinhoop. Het is een samengestelde rommel waar alles thuishoort, items een betekenis hebben en ons de ruimte geven om te ontdekken. We hebben wat trendspotting voor je gedaan en vier verschillende stijlen uitgelicht onder de interieurtrends van dit jaar. Welke stijl past bij jou?

Als we diep in de wereld van deze vier zeer verschillende trends duiken, zul je zien dat er belangrijke materialen, vormen en ontwerpen zijn die steeds weer terugkomen. Natuurlijke materialen zoals hout en leer nemen organische vormen aan die contrasteren met hoogglans gepolijst en futuristisch chroom. Je vindt een mix van grove, speelse en vloeiende vormen tegenover perfect rechte lijnen. Dus wat je stijlvoorkeur ook is, je kunt altijd bijblijven door deze elementen aan je interieur toe te voegen.

436 resultaten gesorteerd op
1
...
13
Pagina 1 van 13

-

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB