GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Producten
Overige
Inloggen

LIDMAATSCHAPSWEKE Dubbele punten op al uw aankopen

Klantenservice

Welkom bij onze klantenservice


Wij streven ernaar om uw ervaring met ons altijd bijzonder en uniek te maken. Vanaf het moment dat u dat perfecte item ontdekt waar u zo naar verlangt, tot het moment dat het een plekje in uw huis vindt, staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een huis waar u van houdt. Het is begrijpelijk dat u onderweg vragen kunt hebben, of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur voor uw huis of het kennen van de levertijd. Wij zijn er om u te ondersteunen gedurende het hele proces. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; u bent altijd van harte welkom!

E-mail 

Chatten

  • Maandag - Vrijdag 08:00 - 15:45 uur
  • Onze klantenservice is beschikbaar in het Nederlands en/of Engels. Wanneer u per mail contact met ons opneemt, kunt u uw bericht in het Nederlands formuleren; het is mogelijk dat u een reactie ontvangt via onze Engelstalige klantenservice. 

Telefoon

  • +31 20 890 88 82)
  • Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00 uur

Annulering of deellevering?

Op mijn pagina's kun je er gemakkelijk voor kiezen om je bestelling te annuleren of om voorraadige artikelen meteen te laten versturen.

Retourzendingen en claims

Soms gaat er iets mis, maar wij zijn er altijd om te helpen. Klik hier om uw retourzending of claim te registreren.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB