Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren. Meer informatie >

Ok!

Over ons

Nordic Nest – We bring Scandinavian design to you!

Toen Nordic Nest in 2003 werd opgericht door Jörgen Bödmar, was het doel om een online platform te creëren, waar iedereen altijd en overal toegang zou hebben tot en zich zou kunnen laten inspireren door Scandinavisch design.

Vandaag de dag is ons assortiment beschikbaar in negen talen en hebben we klanten in meer dan 70 landen en - met uitzondering van Zuid-Amerika – in alle continenten ter wereld. Alle pakketten worden verzonden vanuit onze vestiging in de zuidwestelijke Zweedse stad Kalmar. Normaal gesproken duurt het slechts 4-6 werkdagen voordat een pakket – vanuit ons magazijn in Zweden - zijn bestemming in Nederland of België heeft bereikt!

 

Waarom liefhebbers van Scandinavisch design voor ons kiezen?
Met ruim 16.000 designproducten van meer dan 200 merken vertegenwoordigt Nordic Nest het beste van Scandinavisch design te bieden heeft. Ons streven is om enkel producten van Scandinavische ontwerpers en producenten aan te bieden. Op deze manier is ons assortiment dikwijls anders en uitgebreider dan dat van andere web- of fysieke interieurwinkels. Om de juiste producten te vinden en actuele trends te blijven volgen, bezoeken we regelmatig beurzen en tentoonstellingen. Tevens hebben we dikwijls contact met Scandinavische designers en kleine fabrikanten om zo de rijzende ‘Star of Tomorrow’ te vinden.

 

Kwaliteit is voor ons een belangrijk speerpunt, in elk opzicht. Zo doen we ons uiterste best om alle informatie op de website - bijvoorbeeld voorraadinformatie en verwachte levertijden - zo actueel mogelijk te laten zijn. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele klantenservice, verzorgd door gepassioneerde en ervaren medewerkers. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen!

Welkom bij Nordicnest.nl!