GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Producten
Overige
Inloggen

LIDMAATSCHAPSWEKE Dubbele punten op al uw aankopen

Over ons

Over ons

NORDIC NEST - Een huis om van te houden.

Een huis verandert voortdurend en de mensen die er wonen blijven groeien. Hetzelfde geldt voor ons. Toen we in 2002 begonnen, heetten we Scandinavian Design Center. Vandaag verwelkomen wij u met een nieuwe naam: Nordic Nest. 

Vanaf het begin is het altijd onze ambitie geweest om onze kennis en passie voor de Scandinavische levensstijl en ontwerptraditie te delen. Dit is iets waar we gepassioneerd over zijn en wat we heel graag willen blijven delen met u. En net zoals u ernaar streeft uw huis in de loop van de tijd te verbeteren, te verbouwen en beetje bij beetje nóg mooier te maken, doen wij bij Nordic Nest hetzelfde.

  • Als klant bij ons ontvangt u altijd een snelle, persoonlijke en betrouwbare service.  
  • U kunt kiezen uit meer dan 30.000 Scandinavische designproducten van meer dan 200 merken.  
  • Heeft u al eerder bij ons gewinkeld? Alle eerdere aankopen behouden dezelfde garanties en voorwaarden als voorheen.

We begrijpen dat design persoonlijk is. Het gaat niet om waar u woont, maar om de ervaringen die u heeft, de mensen met wie u uw huis deelt en de herinneringen die jullie hier maken.

Herinneringen leven door in de objecten in uw huis. Of het nu gaat om uw favoriete vaas die de eettafel siert of de perfect gevormde mok voor uw kopje thee in de ochtend. Een Scandinavische levensstijl, samen met Scandinavisch ontwerp, wordt gecreëerd met dezelfde kleine details die van een huis een thuis maken. We willen deze manier van leven met u delen. Ons doel is om u als klant te inspireren en u veilig te laten voelen bij ons - tot in het kleinste detail. Vanaf het moment dat u onze website voor de eerste keer bezoekt totdat de bestelde artikelen een onderdeel van uw huis worden.

Wij helpen u bij het creëren van een huis waar u dol op bent en dat u met trots deelt.

Nordic Nest - Welcome home

De Scandinavische ontwerptraditie is over de hele wereld bekend en geliefd en biedt een unieke manier van leven. De functionele eenvoud en tijdloze schoonheid vormen een levensstijl, waarin mensen elkaar ontmoeten en momenten worden gedeeld.

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen via info@nordicnest.nl of via 020 890 88 82 als er iets is waarmee wij u kunnen helpen.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB