GRATIS VERZENDING VANAF € 69

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Open het luikje van vandaag

Over ons/Onze verantwoordelijkheid
Over onsOnze verantwoordelijkheidWerken bijAffiliatePers

Onze verantwoordelijkheid

Vandaag de dag staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op de zakelijke agenda. Het is een belangrijk onderwerp, dat niet alleen gaat over de toekomst van een individu of bedrijf, maar van een hele samenleving! Op deze pagina vindt u meer informatie over de rol die nordicnest.nl hierin vervult.

Uiteraard doet Nordic Nest haar uiterste best om een goede werkgever te zijn en geldende arbeidswetten en andere regelgevingen correct toe te passen. Om ervoor te zorgen dat medewerkers zich goed voelen – zowel fysiek als mentaal – zorgen we ervoor dat onze werkplekken gezond, veilig en ergonomisch zijn. We bevorderen de diversiteit en gelijkheid onder het personeel en werven nieuwe medewerkers op basis van competentie en onafhankelijk van leeftijd, geslacht of etniciteit.

Ons succes is gebaseerd op goede relaties met alle stakeholders. Dat betekent dat we gemaakte contractafspraken nakomen en ervoor zorgen dat alle medewerkers bekend zijn met de geldende rechten, plichten en wet- en regelgeving.

Als maatschappelijk verantwoorde organisatie is ethisch handelen ons speerpunt. We communiceren eerlijk, transparant en oprecht, zowel intern als extern. Dit betekent dat we actief luisteren en openstaan voor een eerlijke dialoog met onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden. Wanneer de situatie daarom vraag - bijvoorbeeld bij een verschil van inzicht - is ons doel om altijd wederzijds begrip te creëren.

Daarnaast proberen we via diverse initiatieven duurzaamheid te stimuleren en eventuele negatieve neveneffecten op het milieu te minimaliseren. 

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB