GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

30 DAYS OF DESIGN De aanbiedingen van deze week

Designers/Bernadotte & Kylberg

Bernadotte & Kylberg

Het ontwerpbureau Bernadotte en Kylberg is een samenwerking tussen Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg. Dit ontwerpduo heeft brede kennis en ervaring in design. Hier vindt woonaccessoires die zorgvuldig door hen zijn ontworpen voor veel bekende merken.
175 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
5
Pagina 1 van 5

Bernadotte en Kylberg's achtergrond

Ontwerpbureau Bernadotte & Kylberg is een samenwerking tussen Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg. Met vele jaren ervaring achter zich, begon het duo aan de Forsbergs Skola in Stockholm met een studie grafisch ontwerp.

Aanvullend op hun opleiding bij Forsbergs Skola bundelt het duo vele andere ervaringen uit de designwereld in hun samenwerking. Carl Philip heeft aan de Rhode Island School of Design in de Verenigde Staten gestudeerd, terwijl Oscar als Creative Director voor verschillende Zweedse en internationale merken heeft gewerkt. Het is deze uitgebreide kennis die duidelijk tot uiting komt in de zeer populaire en altijd stijlvolle designartikelen, die ze samen creëren.

Het design van Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg

In 2012 begonnen Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg met hun samenwerking. Sindsdien hebben ze artikelen voor tal van bekende merken, zowel in Zweden als internationaal, ontworpen. Bernadotte en Kylberg hebben onder meer de Infinity kandelaar voor Stockholm, deHelix serie voor Georg Jensen en de Stockholm collectie voor Stelton ontworpen.

Wat is de missie van Bernadotte & Kylberg?

Bernadotte & Kylberg geloven dat zij als ontwerpers zich niet alleen moeten af vragen hoe we een object zien, maar ook hoe we en object moeten gebruiken. Ze streven ernaar om via innovatie en het gebruik van nieuwe texturen, materialen en technieken design naar een hoger niveau te tillen. Kortom, ze willen met design verandering tot stand brengen. 

Wat is de design filosofie van dit duo?

De filosofie van Bernadotte & Kylberg is om unieke, duurzame en tijdloze ontwerpen te creëren, waarbij de focus voortdurend op de gebruiker gericht blijft. Ze bereiken dit door functie en vraag het design, de innovatie en de esthetiek te laten bepalen. Deze filosofie leidt tot hoogwaardige, relevante en persoonlijke producten, die generaties lang meegaan.

Hoe ziet de design taal van Bernadotte & Kylberg eruit?

Met een grote passie voor Scandinavisch design is de design taal van het duo vaak grafisch en het uitgangspunt is altijd de functionaliteit van het object. De stijl is eigentijds en tegelijkertijd zet het de nalatenschap van Scandinavische design voort.

Deze designtaal is duidelijk te zien in het merkNJRD van Bernadotte & Kylberg, dat exclusief door ons bij Nordic Nest wordt verkocht.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB