GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Producten
Overige
Merken/Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Audo Copenhagen staat voor modern minimalisme en Scandinavische design klassiekers. Menu en By Lassen zijn gefuseerd tot dit lifestylemerk en design imperium. Ze combineren een verleden van Deense meubels met invloeden uit de hele wereld om innovatieve en hedendaagse interieurproducten te creëren zoals meubels, verlichting en accessoires.

0 resultaten gesorteerd op

Audo Copenhagen: Functioneel Scandinavisch design

Onze wereld een beetje makkelijker en leuker maken! Het Deense merk Audo Copenhagen heeft een simpel maar duidelijk doel: het dagelijks leven van mensen verrijken, met designproducten die een combinatie zijn van creativiteit, comfort en functionaliteit. Minimalistisch en Scandinavisch!

Van lampen tot keukenaccessoires en van kandelaars tot vazen: het assortiment van het Deense merk is bijzonder divers en biedt voor elke ruimte en gelegenheid het juiste design.

Wat zijn de meest populaire producten van Audo Copenhagen?

De top-5 populairste product series van Audo Copenhagen bestaat uit:

Lampen & Verlichting

Lampen, lampen en nog eens lampen:het Deense designmerk Audo Copenhagen staat vooral bekend om hun elegante verlichtingsoplossingen. Van innovatieve tafellampen tot intrigerend vormgegeven vloerlampen en van minimalistische hanglampen tot stijlvolle wandlampen: Audo Copenhagen's brede assortiment verlichting biedt voor ieder wat wils!

Keukenaccessoires

Borden, schalen, theepotten, karaffen en meer! Het productassortiment van Audo Copenhagen omvat een prachtige collectie keukenaccessoires met een elegant minimalistisch design.

Bijzonder populair is de zogenaamde Bottle Grinder: een peper- en zoutmolen die in vele verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar is. Leuk weetje: de grinder is zó bevestigd dat er geen zout- en peper resten op het aanrecht of de eettafel terechtkomen. Handig!

Woonaccessoires

Prachtige vazen, bloempotten, schalen, kandelaars, woontextiel en meer! Het productassortiment van Audo Copenhagen omvat eveneens een breed scala aan prachtige woonaccessoires. Perfect voor elke ruimte in huis!

Wist u dat …. Audo Copenhagen eveneens diverse meubels & ophangmogelijkheden in haar assortiment heeft?

Badkameraccessoires

Als laatste heeft Audo Copenhagen een ruime collectie badkameraccessoires. De elegante badwisser, handdoekbeugel en zeepdispenser helpen u in een handomdraai bij het vormgeven van een elegante, maar functionele badkamer in een moderne Scandinavische look.

Hoe gaat Audo Copenhagen om met duurzaamheid?

Designmerk Audo Copenhagen werkt continu aan het verduurzamen van het bedrijf. Eén van de speerpunten is bewuste omgang met de natuur en haar grondstoffen. Zo worden alle producten geproduceerd van eerlijke, duurzame materialen en - waar mogelijk - gemaakt door lokale ambachtslieden over de hele wereld. Op deze manier streeft Audo Copenhagen ernaar om lokaal verworven kennis en vakmanschap te gebruiken en te behouden. Daarnaast streeft het bedrijf er voortdurend naar om de milieu-impact van hun productiemethoden te verminderen.

Ook respecteert het bedrijf de regels die zijn opgesteld door de VN, als het gaat om mensenrechten, corruptiebestrijding en milieu-impact. Door implementatie van o.a. de COC-gedragscode stelt ze deze eis ook aan haar fabrikanten, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Daarnaast maakt Audo Copenhagen deel uit van de CSR: een proces voor de integratie en bescherming van mensenrechten, het milieu, sociale verantwoordelijkheid en anti-corruptie in bedrijven en operaties. Op deze manier probeert het merk het verschil te maken - door verantwoordelijkheid te nemen om zo haar eigen economische, ecologische en sociale impact te verminderen.

Populaire filters

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB