GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Continenta

Continenta

Continenta streeft ernaar om goed ontworpen producten voor de keuken aan te bieden die zowel mooi als functioneel zijn. Bij Nordic Nest vind je duurzame en hoogwaardige snijplanken en messenblokken uit zorgvuldig geselecteerd hout.
12 resultaten gesorteerd op  
Populariteit

Continenta - snijplanken en messenblokken van topkwaliteit

Continenta, opgericht in 1977 in Duitsland, staat bekend om zijn stijlvolle, functionele en duurzame keukenaccessoires die wereldwijd worden verkocht. Hun assortiment omvat onder andere praktische snijplanken en messenblokken, die niet alleen als functionele keukentools dienen, maar ook als decoratieve elementen met hun prachtige ontwerp. Hier bij Nordic Nest vind je een uitgebreid assortiment van Continenta-producten.

Populairste producten van Continenta

Enkele van de meest populaire producten van Continenta zijn hun snijplanken en messenblokken. Hier zijn de top 3 populairste producten:

  • Snijplank van rubberhout
  • Snijplank van walnoothout
  • Messenblok van acaciahout

Materialen van de snijplanken van Continenta

De snijplanken van Continenta zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder eikenhout, walnoothout, rubberhout, acaciahout en bamboe.

Voordelen van houten snijplanken

Houten snijplanken hebben verschillende voordelen, waaronder duurzaamheid, esthetiek en hygiëne. Ze gaan lang mee en zijn hygiënischer dan plastic snijplanken, vooral voor het snijden van rood vlees, groenten en brood.

Onderhoud van de snijplanken van Continenta

Aangezien de snijplanken van Continenta van hout zijn gemaakt, dienen ze met de hand te worden gewassen. Regelmatig behandelen met voedselolie verlengt hun levensduur.

Productielocatie van de snijplanken en messenblokken van Continenta

Alle producten van Continenta worden geproduceerd in landen waar de betreffende houtsoorten groeien, voornamelijk Zuidoost-Azië en Oost-Europa.

Kortom, bij Nordic Nest vind je hoogwaardige producten van Continenta die niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanwinst zijn voor elke keuken.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB