GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Design Letters

Design Letters

Welkom in de wereld van de typografie! Het Deense merk Design Letters produceert stijlvolle, grafische producten met het bekende lettertype van Arne Jacobsen uit 1937.
748 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
21
Pagina 1 van 21

Over Design Letters

Met enkel een iconisch lettertype van Arne Jacobsen en een simpel idee, wist Design Letters in no-time de designwereld te veroveren. Het merk werd in 2009 opgericht door de voormalig journalist en copywriter Mette Thomsen. Met een voortdurende passie voor typografie en lettertypes, was het concept en idee voor Design Letters een bijna vanzelfsprekende en natuurlijke stap.

De eerste productcollectie bestond uit houten letters voor aan de muur. Hierop voortbordurend kwam de grote doorbraak van het merk, toen Mette Thomsen het recht kreeg om het iconische 1937 lettertype te gebruiken, van architect en designer Arne Jacobsen.

Met Design Letters zette Mette Thomsen de trend voor een enorme belangstelling voor typografische vormgeving. Vanuit deze toenemende vraag breidde ze het assortiment van Design Letters dan ook voortdurend verder uit, met onder andere serviesproducten, kinderbestek en andere interieuraccessoires. Intussen heeft het merk zelfs een zuster-bedrijf - genaamd ‘Design Letters & Friends’ - met strakke, functionele ontwerpen die perfect matchen met de typografie van Arne Jacobsen. Welkom in de magische wereld van de typografie!

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB