GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Höganäs Keramik

Höganäs Keramik

Klassiek keramiek voor de (Zweedse) koffiepauze: fika! De producten van Höganäs Keramik staan symbool voor ontmoeting, warmte en gezelligheid.
17 resultaten gesorteerd op  
Populariteit

Over Höganäs Keramik

Al meer dan 100 jaar heeft Höganäs Keramik een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de klassieke Zweedse koffiecultuur. In tegenstelling tot veel andere landen, is de koffiepauze in Zweden een dagelijks onderdeel van de werkcultuur; het helpt de sociale contacten te verbeteren en de onderlinge banden en samenwerking in het team te versterken. En hoewel sommige drinkgewoontes door de jaren heen veranderd zijn, staat de klassieke Höganäs mok nog altijd symbool voor een welverdiende onderbreking met een heerlijk ‘bakkie’.

Het merk Höganäs Keramik werd opgericht in 1909, in de prachtige omgeving van het Zuid-Zweedse Skåne. Op deze plek begon Höganäs Keramik met het vervaardigen van producten van steengoed; een duurzaam materiaal dat warmte lang vasthoudt. Hoewel de productie van de mokken op kleine schaal begon, werd deze al snel uitgebreid naar andere producten, waaronder borden, kannen en theepotten.

De producten van Höganäs Keramik zijn eenvoudig te herkennen dankzij het kenmerkende glazuur in de vijf klassieke Höganäs-kleuren. En, hoewel in de loop van de tijd het ontwerp licht gemoderniseerd is - in samenwerking met designstudio Font - hebben de huidige producties nog steeds duidelijke verwijzingen naar de originele bekers; symbool voor ontmoeting, warmte en gezelligheid!

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB