GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Maze

Maze

Vanuit hun visie 'Slow Production' produceert Maze slimme opbergmogelijkheden van gerecyclede materialen die lokaal in Småland worden geproduceerd. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid staan centraal hun ontwerpen. Vind hier uw innovatieve opbergsysteem, praktische wandhaken en andere interieur artikelen van Maze!
230 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
7
Pagina 1 van 7

Maze Interior

Maze is een Zweeds merk dat extra aandacht besteed aan bijzondere details. Ze produceren kleine meubelstukken, (wand) haken, (wand)planken en andere functionele interieur details. Maze staat ook wel bekend als een opbergexpert, want ze hebben antwoorden op al je opbergproblemen van een modern huis. Maak uw huis meer georganiseerd met Maze planken en opbergers!

Populaire producten van Maze

Maze heeft al veel succesvolle collecties in hun kenmerkende Scandinavische stijl uitgebracht. In het assortiment van Maze vindt u functionele designproducten zoals praktische houten (wand)planken, kapstokken en minimalistische schoen opbergsystemen in Scandinavische stijl.

Het Zweedse merk onderscheidt zich van de andere merken door zijn bijzondere design en verkenning van vormen. Maar de invloed van Scandinavische ontwerptradities en eenvoud is nog steeds zichtbaar in hun unieke ontwerpen. Hun interieurproducten geven een ruimte echt karakter, terwijl ze je een geweldige kans geven om wat meer georganiseerd te zijn.

Populaire collecties zijn Pythagoras en Bill.

De Pythagoras collectie van planken en plankdragers is zonder twijfel het meest populaire product in het assortiment van Maze. Het innovatieve driehoekige ontwerp van de dragers is slank en mooi en geeft een (wand)plank een heel nieuw uiterlijk. De Bill collectie bestaat uit kapstokken en haken met een eenvoudige en tijdloze look die geschikt zijn voor alle interieurstijlen. De producten zijn gemaakt van een klassieke combinatie van hout en metaal en is een mooi detail, waar deze ook geplaatst wordt.

Duurzaamheid bij Maze

De meeste producten van Maze zijn gemaakt van gerecycled metaal. Maze stelt duurzaamheid centraal bij alle ontwerpen en noemt dit "Slow Production". Geïnspireerd door het wereldwijde "Slow Food"- movement, wil Maze duurzaamheid op langer termijn ontwikkelen in de designwereld. De belangrijkste inspiratiebron van Maze is de Scandinavische natuur, die volgens hen koste wat kost beschermd moet worden. Daarom hecht Maze ook bijzonder veel belang aan de kwaliteit van hun materialen.

Populaire filters

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB