GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Scandi Essentials

Scandi Essentials

Scandi Essentials uit Zweden is hier om u te helpen met de kleine maar belangrijke details die uw laatste designaankoop compleet maken en u helpt bij het zorgvuldig inrichten van uw huis. Bij Nordic Nest vindt u een compleet en betaalbaar assortiment binnenkussens, vloerkleden en frames van Scandi Essentials en nog veel meer.
62 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
12
Pagina 1 van 2

Scandi Essentials – essentiële producten met Scandinavisch design

Scandi Essentials is een Zweeds merk dat kleine maar essentiële details bevat die een groot verschil uitmaken als het gaat om het creëren van uw huis. Een binnenkussen om uw kussenhoes te vullen, een frame voor uw favoriete poster of een ondertapijt om uw vloerkleed op zijn plek te houden en tegelijkertijd uw vloer te beschermen. Simpele producten die waarde toevoegen aan uw designaankoop.

Wat zijn Scandi Essentials zoekwoorden?

Bij Scandi Essentials staat de klant centraal en wil uw dagelijks leven helpen vereenvoudigen met een handig assortiment stijlvolle, slimme en functionele producten die een aanvulling vormen op uw interieur. Scandi Essentials zoekwoorden zijn:

  • Functioneel
  • Betaalbaar
  • Eenvoudig
  • Slim

Betaalbaar Scandinavisch design van hoge kwaliteit

Wanneer u iets koopt bij Scandi Essentials, kunt u er zeker van zijn dat het product van hoge kwaliteit is, goed doordacht is en een geweldige prijs heeft. Met zijn functionele en Scandinavische design is Scandi Essentials de voor de hand liggende keuze als u de basis wilt leggen voor uw interieur.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB