GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/Scherlin

Scherlin

Scherlin Form is een meubelbedrijf uit het Zuiden van Zweden. Het bedrijf ontwerpt, sinds de oprichting in 1991 door designer Ulf Scherlin, producten met de focus op vorm, functie en nauwkeurigheid. Bij Nordic Nest vindt u een breed assortiment Scherlin meubels en decoratiestukken, waar u gegarandeerd iets tussen vindt dat bij u en uw huis past.
80 resultaten gesorteerd op
1
...
3
Pagina 1 van 3

Scherlin – vorm en functie

Scherlin, een gerenommeerd bedrijf uit Småland, Zweden, staat bekend om het creëren van hoogwaardige designproducten met een sterke focus op zowel vorm als functie. Door gebruik te maken van stevige en duurzame materialen, produceert Scherlin interieurs met een karakteristieke Scandinavische flair. Bij Nordic Nest vind je een breed scala aan Scherlin-producten, waar je gegarandeerd iets vindt dat bij jou en je interieur past.

Populaire producten van Scherlin

Onder de meest populaire producten van Scherlin vallen:

Deze producten combineren praktische functionaliteit met een stijlvol design, waardoor ze zowel handig als aantrekkelijk zijn voor elk interieur.

Scherlin Form – lokale productie

De meeste producten van Scherlin Form worden vervaardigd in Småland. Het bedrijf streeft ernaar om zoveel mogelijk van zijn productie lokaal en binnen Zweden te houden, wat bijdraagt aan duurzaamheid en het behoud van traditionele vakmanschapstechnieken.

Wie is Ulf Scherlin?

Ulf Scherlin is de ontwerper en oprichter van Scherlin Form. Het bedrijf ontstond vanuit zijn behoefte aan een bankje voor zijn eigen gang. Wat begon als een eenvoudige schets op papier, groeide uit tot een succesvol designbedrijf met productie in Småland.

Oprichting van Scherlin Form

Scherlin Form is gebaseerd op het principe van het gebruik van robuuste en duurzame materialen. Het bedrijf put uit een Scandinavische designtaal en creëert meubels waarbij vorm en functie centraal staan. Dit resulteert in tijdloze en functionele stukken die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn.

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB