GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Merken/&Tradition

&Tradition

Ambacht ontmoet kunst. Functionaliteit ontmoet vorm. Materiaal ontmoet potentie! &Tradition produceert modern design met een link naar de Scandinavische designtraditie.

654 resultaten gesorteerd op  
Nieuwste eerst
1
...
19
Pagina 1 van 19

&Tradition design

Het Scandinavische designmerk &Tradition brengt een ode aan het eeuwigdurende erfgoed van Deens design. &Tradition ontwerpt innovatieve verlichting, meubels, woonaccessoires en &Tradition buitenmeubilair met een tijdloze aantrekkingskracht door oude designtradities te combineren met nieuwe ideeën en concepten.

&Tradition verlichting

&Tradition staat vooral bekend om hun innovatieve verlichtingsoplossingen, met een breed scala aan elegante lampen in intrigerende vormen en maten. Hun assortiment aan verlichting varieert van tijdloze klassiekers tot nieuwe hedendaagse ontwerpen die allemaal de kamer verlichten en een rustige sfeer creëren wanneer de nacht valt.

&Tradition's Flowerpot

Een van de meest bekende verlichtingscollecties van &Tradition is de innovatieve lampenserie met een zeer misleidende naam; FlowerPot. De serie bevat hanglampen en tafellampen in verschillende maten en kleuren, waardoor er personalisatieopties ontstaan bij het decoreren met deze iconische designerlampen.

Wat zijn de populairste &Tradition Producten?

Naast het beroemde Flowerpot-lampontwerp heeft &Tradition een aantal beroemde designcollecties zoals de -lampen, die doen denken aan de vorm van een paddenstoel, of de Formakami-serie, een hedendaagse collectie hanglampen duidelijk geïnspireerd door oude Aziatische lantaarns.

Top 3 &Tradition collecties

  • Flowerpot
  • Setago
  • Formakami

&Tradition woonaccessoires

Naast hun uitgebreide assortiment aan lampen biedt &Tradition een breed scala aan andere woonaccessoires. Hun prachtige textielproducten zoals decoratieve kussens, wollen vloerkleden en dekens kunnen worden gebruikt om een indruk van kwaliteit in de woonkamer te creëren of je slaapkamer een gezelligere sfeer te geven. Gebruik ze om de woonkamer te decoreren samen met enkele mooie lampen om een rode draad van stijl en kwaliteit te creëren.

Met welke ontwerpers heeft &Tradition samengewerkt?

Gezien het aantal veelzijdige collecties in het assortiment van &Traditions is het nauwelijks verrassend dat tal van grote namen hebben bijgedragen aan het succesverhaal van &Tradition. Ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Verner Panton en Kasper Ronn hebben nauw samengewerkt met &Tradition om ideeën en concepten bij te dragen.

&Tradition heeft samengewerkt met veel grote ontwerpers, maar opent regelmatig zijn deuren voor nieuwe en opkomende ontwerpers. Ze weten dat de grootste namen van vandaag degenen waren die in hun beginjaren de norm uitdaagden.

De designfilosofie van &Tradition

&Tradition produceert innovatief, modern design dat sterk is geïnspireerd door de Scandinavische tradities. Door te experimenteren met nieuwe vormen, technieken en innovatieve materialen, transformeert en herleeft &Tradition klassiek Scandinavisch erfgoed tot iets nieuws en spannends. Ze houden ervan om de conventionele manier van produceren uit te dagen, maar waarderen tegelijkertijd de schoonheid van traditioneel vakmanschap. &Tradition gelooft simpelweg in schoonheid en design dat blijft.

De esthetiek van &Tradition

De esthetiek van &Tradition combineert speelse maar elegante vormen en maten met diepe kleuren, wat goed werkt als een manier om de originaliteit van hun ontwerpen te benadrukken. Het gebruik van hun kenmerkende design om een ruimte op te breken is een geweldige manier om de hal, woonkamer of welke kamer dan ook, om te vormen tot iets spannenders. Kies een kleur die contrasteert met de rest van de kamer om een unieke en blijvende indruk te creëren.

De geschiedenis van &Tradition

Opgericht in 2010 met de visie om verlichting, meubels en woonaccessoires te creëren die traditie, innovatie en functionaliteit combineren, is &Tradition snel uitgegroeid tot een pijler van Scandinavisch design.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB