GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

SNELLE LEVERING

Inloggen
Tafelgerei/Bestek/Entreebestek

Entreebestek

Entreebestek kan de toon zetten wat betreft de kwaliteit van de rest van het diner. Kies entreebesteksets of afzonderlijke exemplaren die bij uw behoeften passen, en de Scandinavische kwaliteit en vormgeving bieden die u wenst.
38 resultaten gesorteerd op
12
Pagina 1 van 2

Entreebestek voor starters en lichte maaltijden

Entreebestek, kleiner dan het klassieke bestek, is ideaal voor zowel feestelijke diners als lichte dagelijkse maaltijden. Tijdens een drie gangen diner zorgt stijlvol entreebestek voor een bijzondere sfeer, bijvoorbeeld wanneer je geniet van een Zweedse Västerbotten kaas paj. Dankzij het compacte formaat past dit soort bestek perfect bij kleinere gerechten en borden.

Entreebestek is specifiek ontworpen voor kleinere maaltijden. Voor desserts aan het einde van het diner is bijpassend dessert bestek beter geschikt.

Welk entreebestek moet je hebben?

Bij het kiezen van entreebestek zijn er talloze mooie opties. Dit type bestek wordt vaak gebruikt bij feestelijke gelegenheden met meerdere gangen, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan bijvoorbeeld perfect dienen als serveerbestek voor haring of om zachte kaas op crackers te smeren.

Kies entreebestek dat past bij jouw stijl en smaak. Gouden bestek kan een romantische tafelsetting compleet maken, terwijl klassiek zilveren bestek prachtig staat op een gedempte tafel met grijze tinten en glazen borden.

Populair entreebestek

Enkele toonaangevende merken in entreebestek zijn:

Verschillende ontwerpen van entreebestek

Entreebestek is verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Of je nu wat luxe in het dagelijks leven wilt brengen of een feestelijke tafel wilt dekken, er is altijd een ontwerp dat bij je past. Sommige ontwerpen, zoals die uit de Nobel serie, worden zelfs gebruikt tijdens het Nobel diner. De verschillende ontwerpen zijn afgestemd op diverse toepassingen.

Hoe de tafel te dekken met entreebestek?

Bij het dekken van de tafel plaats je het bestek van buiten naar binnen, in de volgorde waarin de gangen worden geserveerd. Het entreebestek plaats je het verst naar buiten, aangezien het voorgerecht eerst wordt geserveerd. Vorken liggen aan de linkerkant van het bord, messen aan de rechterkant. Als het voorgerecht met een lepel wordt gegeten, plaats je de entreelepel het verst naar buiten aan de rechterkant van het bord. De dessertlepel wordt bovenaan het bord geplaatst.

Door deze tips en richtlijnen te volgen, kun je altijd een stijlvolle en functionele tafel dekken, of het nu voor een feestelijk diner of een lichte maaltijd is.

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.