GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Ligstoelen en ligbedden

122 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
4
Pagina 1 van 4

Ontdek ligbedden en zonnestoelen

Bij het inrichten van je buitenruimte met ligbedden en zonnestoelen die zowel comfort als verfijnd design bieden, zijn er enkele merken die er met kop en schouders bovenuit steken. Merken zoals Cane-line, ferm LIVING en Fiam bieden unieke producten die de nieuwste trends op het gebied van buitenmeubilair belichamen. Hun reputatie voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl maakt ze perfecte keuzes om jouw ideale buitenverblijf te creëren.

Cane-line: Comfort en Duurzaamheid in de Buitenlucht

Cane-line is een vooraanstaand merk op het gebied van buitenmeubilair, gericht op comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Hun assortiment ligbedden en zonnestoelen is ontworpen om verschillende weersomstandigheden te doorstaan, terwijl ze toch een eigentijdse en strakke uitstraling behouden. Door innovatief gebruik te maken van materialen zoals het QuickDry & Airflow systeem, zorgt Cane-line ervoor dat hun meubilair snel droogt na regen.

Ferm Living: Scandinavisch Design voor Buiten

ferm LIVING brengt Scandinavisch design naar buiten met hun collectie ligbedden en zonnestoelen. Ze combineren moderne, minimalistische vormen met functionaliteit en duurzaamheid. Ferm Living streeft ernaar producten te creëren die de levenskwaliteit verbeteren door vorm en functie te verenigen, wat tot uiting komt in hun gebruik van duurzame materialen en tijdloze ontwerpen.

Fiam: Italiaanse Elegantie en Innovatie

Fiam staat voor Italiaans vakmanschap en design van topklasse, met een lange traditie van het maken van hoogwaardige ligbedden en zonnestoelen. Hun producten combineren elegantie met praktische en innovatieve oplossingen, zoals verstelbare rugleuningen en opvouwbare structuren voor gemakkelijke opslag. Fiam staat bekend om comfort en stijl, perfect voor liefhebbers van Europees design en kwaliteit.

Ligbedden & Zonnestoelen

Of je nu kiest voor de duurzame elegantie van Cane-line, het Scandinavische minimalisme van Ferm Living, het Italiaanse design van Fiam, of het ergonomische comfort van Lafuma, er zijn ligbedden en zonnestoelen voor elke smaak en behoefte. Deze merken vertegenwoordigen het beste op het gebied van buitenmeubilair, met een focus op design, duurzaamheid en comfort. Een keuze maken tussen hen betekent investeren in kwaliteit die je buitenbeleving zal verbeteren en een uitnodigende sfeer zal creëren voor ontspanning in het zonlicht.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB