GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Verlichting/Kerstverlichting/Adventverlichting

Adventverlichting

Geef uw huis een klassiek Scandinavisch kersttintje met hoogwaardige adventverlichting met tijdloze ontwerpen, die nog jarenlang mee zullen gaan.
109 resultaten gesorteerd op
1
...
4
Pagina 1 van 4

Als Kerstmis weer voor de deur staat komen kaarsjes en lampjes weer tevoorschijn als treffend en sprekend accessoire. Hiermee verlicht u uw vensterbank op die gemoedelijke winternachten. Verlicht uw huis tijdens de donkerste tijd van het jaar, terwijl u het verwachtingsvolle gevoel versterkt dat vlak voor de feestdagen leeft. Hier vindt u een selectie van moderne Adventverlichting geïnspireerd door klassieke ontwerpen; daarnaast kunt u kiezen uit LED varianten of de traditionele gloeilampjes. Creëer de juiste ambiance met lichtarmaturen van kwaliteit, van merken zoals Watt & Veke, Star Trading of By Rydéns.

Onze Adventverlichting zijn perfect voor allerlei ruimtes — we bieden zowel kleine als grote armaturen aan in diverse materialen zoals messing, gelakt metaal en geschilderd hout. Neem eens een kijkje bij het populaire Zweedse merk Elflugan, een moderne klassieker die het hele jaar door gebruikt kan worden. De Elflugan is ontworpen door Marie-Lundgren Carlgren en China Strandberg, die inspiratie haalden uit het tengere en delicate uiterlijk van een groepje vuurvliegjes. Het sprankelende trosje kleine lichtjes staat garant voor een gezellige kerstsfeer.

In onze catalogus vindt u bovendien klassieke Scandinavische Advent kandelaars zoals de Luciatåg, een populaire kerstfavoriet van Star Trading. De kandelaar is gemaakt van geschilderd hout dat is gedecoreerd met zeven kleine poppetjes, bestaande uit vijf engeltjes, een sterrenjongen en een St. Lucia, elk met plaats voor een eigen kaarsje. Het gezelschap wordt gegarandeerd een veelgeliefd onderdeel op uw vensterbank, waar het gedurende het hele winterseizoen een warm en gezellig schijnsel zal uitstralen.

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB