#shareyourdesignclassics

Heeft u een Scandinavische designklassieker met een eigen prachtig verhaal?

Velen van ons zijn de trotse eigenaar van een geliefde Scandinavische designklassieker die een aantal levens heeft gehad en van generatie op generatie is doorgegeven. Heeft u een klassieke Scandinavische lamp van uw grootmoeder geërfd? Of is de aap van Kay Bojesen na vele jaren bij uw grootvader te hebben gewoond en die hem als kind als verjaardagscadeau heeft gekregen, wellicht bij u ingetrokken. Misschien heeft u altijd al die mooie en tijdloze Iittala vaas van uw moeder bewonderd, die zij op haar beurt weer vele jaren geleden van haar moeder heeft geërfd?

We zijn ervan overtuigd dat velen van jullie prachtige verhalen hebben over een designklassieker die een prominent plekje in jullie huis heeft. We zouden het heel leuk vinden als jullie die verhalen met ons zou willen delen. Als dank verloten we bij Nordic Nest een cadeaubon ter waarde van € 1000.


Hoe deel ik mijn verhaal met Nordic Nest?

U kunt op verschillende manieren uw verhaal delen en deelnemen aan de loterij om kans te maken op een cadeaubon ter waarde van €1000.

OPTIE 1

Deel een bericht op Instagram met een foto van uw designklassieker samen met uw verhaal.

Tag @nordicnest en #shareyourdesignclassics
(Vergeet niet dat u een openbaar profiel moet hebben om via deze optie te kunnen deelnemen).

OPTIE 2

Deel uw verhaal via DM naar @nordicnest op Instagram samen met een foto of foto's.

OPTIE 3

E-mail uw verhaal samen met een foto of foto's van uw designklassieker naar competition@nordicnest.com

De actie loopt tot 14 mei 2021. De winnaar zal uiterlijk 16 mei 2021 via ons Instagram-account worden bekendgemaakt.

Door deel te nemen, gaat u ermee akkoord dat Nordic Nest uw verhaal en foto of foto's kan gebruiken voor haar marketingkanalen. Als u een bericht deelt met de hashtag #shareyourdesignclassics dan is ook de kans groot dat we uw Instagram account via onze kanalen zullen uitlichten.

 

 

Winkelmand
Sluiten