GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

30 DAYS OF DESIGN De aanbiedingen van deze week

Tafelspiegels

Hier vindt u tafelspiegels van Scandinavische merken en ontwerpers. Het is niet alleen een praktisch, maar ook een heel decoratief detail voor in de woon- of badkamer.
57 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
12
Pagina 1 van 2

Een luxueuze tafelspiegel in uw bad- of slaapkamer is een prachtig interieur element. Plaats het op een ladekast of op een schap voor een mooi effect, of zet het neer als een praktisch reflecterend meubelstuk zoals populair is in Scandinavische huizen.

In onze catalogus vindt u tafelspiegels in allerhande maten, ontwerpen en materialen. Daarnaast bieden we op zichzelf staande varianten evenals modellen die u aan de muur hangt. Voeg een sprankelend gevoel van luxe toe met een spiegel gemaakt van klassieke materialen zoals marmer of hout, ontwerpen met een verfijnde stijl die goed in de meeste huizen past.

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB