GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Word lid & krijg 5 € korting

Deel je passie

Deel je passie

Deel je passie

We willen onze passie voor mooie tafelaankleding en woondecoratie die mensen samenbrengt met je delen. Daarom heb je ons verzoek ontvangen. We vinden het heel leuk om te zien hoe je je huis stylet met prachtige items; en zo ook veel van onze klanten. Daarom vragen we om je toestemming om je foto of foto's op onze sites en op onze sociale mediakanalen te plaatsen. Als je ons toestemming geeft om je foto te gebruiken, dan is de keuze aan ons of we de tekst die bij de foto is bijgevoegd in originele vorm of bewerkt wel of niet zullen publiceren - dit geldt zowel voor bijschrift als reacties.

Als je ons toestemming geeft om je foto te gebruiken, gebruik dan #yesnordicnest wanneer je de foto post of als een reactie in het commentaar gedeelte wanneer we je een verzoek sturen. Door te reageren met #yesnordicnest ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Je geeft Nordic Nest AB, een Zweeds bedrijf met organisatienummer 556628-1597 een royaltyvrije, internationale, onherroepelijke, niet-exclusieve en eeuwigdurende licentie om je Instagram-content (foto/video/bijschrift/tekst enzovoorts) en/of enig ander materiaal dat door jou is ingediend op een van de websites van Nordic Nest te bewerken en te gebruiken voor alle marketing- en reclamedoeleinden. Dit omvat het recht om je foto's te reproduceren, distribueren, wijzigen en bewerken voor alle websites van Nordic Nest en andere marketingkanalen die door Nordic Nest worden gebruikt.

Je verklaart en garandeert dat je eigenaar bent van of controle hebt over de rechten op het materiaal dat je hebt ingediend en dat je toestemming hebt van een of meer personen die op de foto's/video's te zien zijn. Bovendien verklaar je dat je een natuurlijk persoon bent (d.w.z. geen bedrijf), je ten minste 18 jaar bent of toestemming van je ouders hebt en dat het door jou ingediende materiaal geen rechten van derden of enige wet schendt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je materiaal. Je stemt ermee in Nordic Nest, zijn partners of enig ander persoon die namens Nordic Nest handelt, te vrijwaren van en tegen claims en kosten, ongeacht de aard, die voortvloeien uit het gebruik van je Instagram-content of ander materiaal dat door jou is ingediend zoals hierboven beschreven. Hierbij onthef je Nordic Nest van alle verplichtingen om je te betalen voor het gebruik van je foto's en voor de intellectuele eigendomsrechten van degenen die verband houden met het hierboven beschreven gebruik.

Nordic Nest heeft het recht, maar niet de plicht, om je Instagram-content te gebruiken.

Op deze overeenkomst en op alle rechtsbetrekkingen tussen partijen die uit de overeenkomst kunnen worden afgeleid, is Zweeds recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst zullen worden beslecht in de algemene rechtbank met het Arrondissementsrechtbank van Kalmar in eerste aanleg.

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB