Voorradig afhankelijk van de vraag, verzendt op zijn vroegst 20 juli
Goed om te weten
HRC 61,0
Kai Shun Classic tomatenmes heeft een getand blad gemaakt van het hoogwaardige VG-Max staal en 32 lagen damaststaal en een handvat van gepolijst gelamineerd Pakkahout. Het tomatenmes behoort tot de Shun Classic-serie die dankzij het convexe blad en het handmatig slijpen elk mes ongelooflijk scherp maakt. Het handvat heeft de traditionele Japanse kastanjeboon-vorm die perfect in de hand past en een optimale grip geeft. De getande rand van het Japanse mes is perfect om tomaten en andere groenten te snijden.
OnderhoudsinstructiesGebruik een snijplank van kunststof of hout. Niet gebruiken op een glazen snijplank, in een pan of op een bord. Niet gebruiken voor het snijden van botten of diepgevroren ingrediënten: dit kan het blad van het beschadigen.
Bij voorkeur na elk gebruik slijpen met een aanzetstaal. Niet reinigen in de vaatwasser: dit kan zowel het mes als de vaatwasser beschadigen. Onmiddellijk na gebruik met de hand afwassen en voorzichtig afdrogen met een zachte doek. Wacht niet met het mes schoon te maken: eventuele zuren in voedselresten kunnen het mes beschadigen. Het mes niet weken: dit kan ervoor zorgen dat het mes gaat roesten. Bewaar het mes in een messenblok of aan een magneetstrip.