GRATIS VERZENDING VANAF € 69

30 DAGEN RETOURBELEID

WORD LID - KRIJG 5 € KORTING

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Merken/KAI

KAI

Snijden als een echte masterkok? Het wereldberoemde merk KAI produceert multifunctionele messen voor zowel professionals als hobbykoks. Kwalitatief, scherp en duurzaam!
51 resultaten gesorteerd op
12
Pagina 1 van 2

KAI – premium Japanse messen

In de Japanse keuken is het juiste mes een essentieel onderdeel van het koken en de esthetische presentatie. KAI, bekend om hun premium messen, biedt wereldwijd een breed assortiment aan kwaliteitsmessen, waaronder koksmessen, Santoku messen en steakmessen.

Oorsprong uit de traditie van het Samurai-zwaard

De vervaardiging van KAI-messen is diep geworteld in de oude traditie van het smeden van samoeraizwaarden. Dit proces omvat het samenlagen van verschillende soorten metaallegeringen tot één stuk, wat resulteert in meerdere lagen in het staal. Deze techniek draagt bij aan de uitzonderlijke scherpte en duurzaamheid van de messen.

Kwaliteitsmessen voor thuiskoks en professionals

KAI-messen zijn bekend om hun hoge kwaliteit, functionaliteit, scherpte en duurzaamheid. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen, geschikt voor zowel professionele koks als thuiskoks. Twee populaire series zijn:

  • KAI Wasabi Black: Deze collectie biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Shun Classic : Deze serie staat bekend om zijn vakmanschap en esthetiek, perfect voor zowel professionele koks als gepassioneerde thuiskoks.

Onderhoud van KAI keukenmessen

Om de levensduur en scherpte van je KAI-messen te behouden, volg je deze onderhoudstips:

  • Reiniging: Was de messen met de hand direct na gebruik. Plaats ze niet in de vaatwasser, omdat dit het materiaal kan beschadigen en de scherpte kan verminderen.
  • Handgreep onderhoud: Laat de houten handgreep niet te lang in water liggen om schade te voorkomen. Olie de handgreep af en toe met een neutrale plantaardige olie om het hout te onderhouden.

Opslag van KAI keukenmessen

Om schade aan je KAI-messen te voorkomen, wordt aanbevolen om ze op te bergen met behulp van een magnetische messenstrip of een messenblok. Dit zorgt ervoor dat de messen veilig en scherp blijven.

KAI-messen combineren traditioneel vakmanschap met moderne technologie, wat resulteert in messen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan elke keuken, of je nu een professionele chef bent of een gepassioneerde thuiskok.

Krijg € 5 korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB