Voorradig afhankelijk van de vraag, verzendt op zijn vroegst 29 juni
Verzending naar Nederland: € 5,90
Goed om te weten
HRC 58,0
Kai Wasabi Black Deba heeft een mesblad gemaakt van roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte 1K6 en een handvat gemaakt van een combinatie van polypropyleen en bamboepoeder, wat antibacteriële eigenschappen geeft. Het Japanse Debames combineert de functie van een vleessplijtsbijl en een koksmes en wordt gebruikt om de kop af te snijden en vis te fileren, gevogelte te ontbenen en vlees te snijden.
OnderhoudsinstructiesGebruik een snijplank van kunststof of hout. Niet gebruiken op een glazen snijplank, in een pan of op een bord. Niet gebruiken voor het snijden van botten of diepgevroren ingrediënten: dit kan het blad van het beschadigen.
Bij voorkeur na elk gebruik slijpen met een aanzetstaal. Niet reinigen in de vaatwasser: dit kan zowel het mes als de vaatwasser beschadigen. Onmiddellijk na gebruik met de hand afwassen en voorzichtig afdrogen met een zachte doek. Wacht niet met het mes schoon te maken: eventuele zuren in voedselresten kunnen het mes beschadigen. Het mes niet weken: dit kan ervoor zorgen dat het mes gaat roesten. Bewaar het mes in een messenblok of aan een magneetstrip.