GRATIS VERZENDING VANAF € 69

365 DAGEN RETOURBELEID

VERZAMEL PUNTEN IN DE KLANTENCLUB

SNELLE LEVERING MET BUDBEE

Alles voor het buitenleven

Meubilair/Tafels/Nachtkastjes

Nachtkastjes

Nachtkastjes zijn praktische meubelstukken die voor eenheid in de slaapkamer zorgen. Hier vindt u prachtig gemaakte meubelstukken die jarenlang meegaan.
310 resultaten gesorteerd op  
Populariteit
1
...
9
Pagina 1 van 9

Stijlvolle & praktisch nachtkastjes

Een nachtkastje is echt een multitasker in je slaapkamer. Het is niet alleen de perfecte plek voor je lampje, boek of wekker, maar het zet ook sfeer. Bij Nordic Nest vind je een groot assortiment aan mooie nachtkastjes van de populairste merken.

Wat zijn de populairste nachtkastjes?

In onze collectie nachtkasten hebben we een hele reeks nachtkastjes die je slaapkamer compleet maken. Ontdek vooral de slimme en stijlvolle opties van merken als Mazeen AYTM.

Hoe kies je het perfecte nachtkastje?

Als men een nachtkastje uitzoekt, zijn er een paar dingen om op te letten. Men wilt natuurlijk dat het helemaal past bij de sfeer in de slaapkamer en aan alle wensen voldoet. Denk daarbij aan het materiaal, de stijl, de vorm, de grootte en de hoogte.

Nachtkastjes van allerlei materialen

Waar men ook voor kiest, natuurlijk materiaal, hout of metaal. Het materiaal bepaald de stijl maar ook hoe makkelijk je je nachtkastje schoon houdt.

Allerlei stijlen nachtkastjes

De stijl hangt nauw samen met het materiaal. Kies bewust wat past bij de rest van je slaapkamer om zo meer eenheid te vormen, zo zorgt men voor een knus geheel.

Nachtkastjes in allerlei vormen

Van rond tot vierkant, het is verstandig om na te denken over wat het beste bij je bed past. De vorm kan ook de sfeer in je kamer beïnvloeden. Als je slaapkamer veel strakke lijnen heeft, kan een rond nachtkastje voor een leuke afwisseling zorgen.

Verschillende maten en hoogtes

Het formaat van je nachtkastje is belangrijk. Meet goed op hoeveel plek je hebt, zodat je niet met iets thuiskomt wat te groot of te klein is. Ook de hoogte is belangrijk, want je wilt makkelijk bij je spullen kunnen terwijl je nog lekker in bed ligt.

Populaire filters

Word lid van onze klantenclub en ontvang nieuwsbrieven, unieke aanbiedingen en bonussen op alle aankopen. Alle nieuwe leden krijgen 500 bonuspunten!

Nordic Nest AB (EU-BTW-Nummer: SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 Kalmar, ZWEDEN email: info@nordicnest.nl tel. 020 890 88 82
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB