Voorradig afhankelijk van de vraag, verzendt op zijn vroegst 29 juni
Verzending naar Nederland: € 5,90
Goed om te weten
HRC 61,0
Kai Shun Classic koksmes olijfgeslepen heeft een blad gemaakt van het hoogwaardige staal VG-MAX en 32 lagen damaststaal en een handvat gemaakt van gelamineerd licht Pakkahout. Het Japanse mes met de olijfslijping is ideaal voor het snijden, snipperen en hakken van vrijwel alles in de keuken. Het koksmes van Kai is geschikt voor zowel amateurkoks als professionals.
OnderhoudsinstructiesGebruik een snijplank van kunststof of hout. Niet gebruiken op een glazen snijplank, in een pan of op een bord. Niet gebruiken voor het snijden van botten of diepgevroren ingrediënten: dit kan het blad van het beschadigen.
Bij voorkeur na elk gebruik slijpen met een aanzetstaal. Niet reinigen in de vaatwasser: dit kan zowel het mes als de vaatwasser beschadigen. Onmiddellijk na gebruik met de hand afwassen en voorzichtig afdrogen met een zachte doek. Wacht niet met het mes schoon te maken: eventuele zuren in voedselresten kunnen het mes beschadigen. Het mes niet weken: dit kan ervoor zorgen dat het mes gaat roesten. Bewaar het mes in een messenblok of aan een magneetstrip.