Of je nu thuis kookt of in een professioneel keuken werkt, het Kai Shun Classic universeel mes is een uitstekend mes voor de meeste keukenklussen. Met een kern van hoogwaardig VG‑MAX‑staal en 32 lagen damast is het mes zowel duurzaam als mooi. Het ergonomisch gevormde, gelamineerde Pakkahout handvat ligt prettig in de hand en is geslepen en gepolijst tot een fraaie glans. Shun Classic van Kai is een exclusieve serie messen – en is een van de grootste series in damaststaal ter wereld.
OnderhoudsinstructiesBij voorkeur na elk gebruik slijpen met een aanzetstaal. Niet reinigen in de vaatwasser: dit kan zowel het mes als de vaatwasser beschadigen. Onmiddellijk na gebruik met de hand afwassen en voorzichtig afdrogen met een zachte doek. Wacht niet met het mes schoon te maken: eventuele zuren in voedselresten kunnen het mes beschadigen. Het mes niet weken: dit kan ervoor zorgen dat het mes gaat roesten. Bewaar het mes in een messenblok of aan een magneetstrip.
Gebruik een snijplank van kunststof of hout. Niet gebruiken op een glazen snijplank, in een pan of op een bord. Niet gebruiken voor het snijden van botten of diepgevroren ingrediënten: dit kan het blad van het beschadigen.